Individuele coaching

Individuele Coaching

De online coaching bestaat uit de intake sessie, gevolgd door vijf coaching sessies van maximaal anderhalf uur. De volgende thema’s behandelen we:

1. Thuiskomen op je Enneagram basistype

Op basis van een zelfanalyse en het ontdekken van je Enneagramtype werken we aan het bewust worden van de werking van je persoonlijkheidsdynamiek. Hiermee krijg je meer begrip over waarom je voelt en doet zoals je dat doet en welke patronen hierin te herkennen zijn

2. Bewustwording van je psychologische gezondheidsniveau

Door in te gaan op de psychologische gezondheidsniveaus van Riso en Hudson krijg je een enorme verdieping op de werking van je psyche. De herkenning van de bewegingen in je persoonlijkheidstype is belangrijk om bewustzijn te krijgen dat je een keuze moment hebt in hoe je voelt en reageert. Ga je in 'vechten-vluchten' modus en nemen je automatische gedragspatronen het van je over of is je reactie vanuit een hoger gezondheidsniveau. Hoe beter je die herkenning hebt en hoe vaker je reactie uit hoog gezondheidsniveau is, hoe beter de gewenste ontwikkelstappen te maken zijn.

3. Flow is een gevolg van in je essentie staan

Probleemloos in de samenwerking met anderen staan, waarde toevoegen en het idee hebben dat je leven makkelijker wordt is een gevolg van voortdurend in het hier-en-nu staan. Je authentieke zelf, of je essentie, helpt je daarbij.