ENNEAGRAM
Het Enneagram kan gebruikt worden als psychologisch model om jezelf en anderen te leren kennen. Het Enneagram bestaat uit negen persoonlijkheidstypen en laat zien wat onze sterke en zwakke kanten, drijfveren en valkuilen zijn. Het uiteindelijke doel van werken met het Enneagram is uit je type te komen en daardoor lichter en vrijer in het leven te komen staan. Lees verder: Inleiding in de wijsheid van het Enneagram

Wij geven Enneagram cursussen in Eindhoven en een Jaartraining in Utrecht en Eindhoven. Voor bedrijven geven we Incompany Enneagram workshops en Trainingen en Enneagram Coaching. Zie ook www.innovatiecirkel.nu
Doe de op onze site, daarmee bepaal je de drie waarschijnlijkste type mogelijkheden voor jezelf. Ben je bekend met je Enneagram type dan kun je onze verdiepings cursussen volgen en ook deelnemen aan onze Enneagram Jaargroepen.
Type-interview: Mocht je je Enneagram type niet weten, is er naast de test, ook de mogelijkheid om bij Marjoleine een (online) type-interview te doen, kosten Euro 75,--. (incl BTW) Door het type interview leer je allerlei aspecten van je zelf kennen, je wordt je meer bewust van jezelf en je dieperliggende drijfveren van je gedrag.
Voor deelname aan de cursus en/of aanvraag van een type-interview bel Marjoleine Kamphuis-Eekhout, Tel. 06-40515796
E-mail: marjoleine@therapiepraktijk.net

 

Extra  Enneagram introductie dag. Voorjaar 2021/2022, datum nog niet bekend
Op deze intensieve dag laten we jullie kennismaken met het Enneagram. Na een korte introductie over het symbool zelf, komen alle negen types aan bod!

Voor informatie /deelname aan de cursus en/of aanvraag van een type-interview bel Marjoleine Kamphuis-Eekhout, Tel.   06-40515796
E-mail: marjoleine@therapiepraktijk.net


ENNEAGRAM JAARTRAINING: Persoonlijke ontwikkeling Dit is een jaargroep van 10 bijeenkomsten op een zaterdag in de maand (behalve in vakantieperiode). Deze groep is voor individuele ontwikkeling. Hierna is het mogelijk om deel te nemen aan de doorgaande Enneagram vervolg jaartraining.

Startdatum van de jaartraining: Voorjaar 2021/2022,  data nog niet bekend.ENNEAGRAM IN BUSINESS
Organisaties die kennis willen maken met het Enneagram met de lezing: Enneagram en Succesvolle Bedrijven, of een teambuildingsworkshop, coaching of andere bedrijfsmatige toepassingen met het Enneagram als basis, kunnen contact opnemen met Albert Kamphuis, e-mail:Albert.Kamphuis@innovatiecirkel.nu of bel 06-53163760.
Persoonlijk Leiderschap, Teambuilding en de InnovatieCirkel©